17 yıl sonra mutlu son!

Ordu'da 17 yıldır anne olma özlemi çeken Nurcan Çelik, Valilikçe başlatılan tüp bebek projesi kapsamında tedavi görerek yıllar sonra bebeğine kavuştu.   Ordu Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından sosyal güvencesi bulunmayan aileler içi

17 yıl sonra mutlu son!
Ordu'da 17 yıldır anne olma özlemi çeken Nurcan Çelik, Valilikçe başlatılan tüp bebek projesi kapsamında tedavi görerek yıllar sonra bebeğine kavuştu.
 
Ordu Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından sosyal güvencesi bulunmayan aileler için başlatılan projeden yararlanan Çelik, tedavi sürecinin ardından özel bir hastanede doğum yaptı.
 
Çınar Eymen adı verilen ve 3 kilo 400 gram doğan bebeğin anne Çelik'in odasına getirilmesi sırasında baba Engin Çelik'in de büyük mutluluk yaşadığı görüldü. 
 
Bebeğini kucağına alan anne Çelik, hep bu anı beklediğini belirterek, "Çok mutluyum. Tedaviler sonrası bebeğim oldu. Çok güzel bir duygu. Ben de anne oldum. Allah'tan hep onu istemiştim" dedi.
 
Tarifi zor bir duygu içerisinde olduğunu anlatan Çelik, "Çok güzel bir duygu ama çocuğunun olmaması daha kötü bir duygu. Allah, bu projeyi çıkaranlardan razı olsun. Yoksa daha tedavi olabilecek maddi durumumuz yoktu. Üç defa tedavi olmuştum. Allah, böyle nasip etti. Allah, olmayanlara da nasip etsin" diye konuştu. 
 
aa_picture_20151117_6821403_web.jpg
 
KALBİM BİR ANDA DURACAK SANDIM!
 
Baba Engin Çelik ise çok heyecanlı ve sevinçli olduğunu dile getirerek şunları söyledi:
 
"Kalbim bir anda duracak sandım. Dışarıdan evlat sevgisini anlatırlardı, gerçekten doğruymuş. 17 yıllık çocuk hasretimiz vardı. Çok tedavi gördük. Gitmediğimiz yer kalmadı. En son Ordu Valiliğimizin projesinden yararlandık. Allah kendilerinden razı olsun. Proje sayesinde çocuk sahibi olduk. Bebeği olmayan kişiler de gidip tedavi görsünler. Para, pul önemli değil. Önemli olan evlat sevgisi."
 
Hastanenin başhekimi ve kadın doğum uzmanı Halil Alagöz de bebeğin sağlıklı bir şekilde dünyaya geldiğini ifade ederek "Nurcan hanım, gebelik ve bebek hasreti olan bir hastamız. Bu hastamızdan proje kapsamında tüp bebek gebeliği elde edildi. Daha sonra bize geldiler ve gebeliği 9 ay boyunca takip ettik. Sağlıklı bir şekilde çocuğunu kucağına verdik ve bu mutluluğu bizler de yaşıyoruz" diye konuştu.
 
aa_picture_20151117_6821405_web.jpg
 
aa_picture_20151117_6821406_web.jpg
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam