17 yaşındaki kıza piknikte tecavüz iddiası

Çorum’da 17 yaşındaki Y.Z.’ye piknikte alkol içirip tecavüz ettiği iddia edilen 39 yaşındaki Murat G. ve 42 yaşındaki Muhittin A. tutuklandı. Çorum’un Ortaköy İlçesi’nde Y.Z., önceden tanıdığı Murat G. ve Muhittin A. ile birlikte kent dışına pikniğe gitti

17 yaşındaki kıza piknikte tecavüz iddiası
Çorum’da 17 yaşındaki Y.Z.’ye piknikte alkol içirip tecavüz ettiği iddia edilen 39 yaşındaki Murat G. ve 42 yaşındaki Muhittin A. tutuklandı.
 
Çorum’un Ortaköy İlçesi’nde Y.Z., önceden tanıdığı Murat G. ve Muhittin A. ile birlikte kent dışına pikniğe gitti. Y.Z., Murat G. ve Muhittin A. piknikte alkol alıp sohbet etti. Bir süre sonra alkolün de etkisiyle kendinden geçen Y.Z.’ye, iddiaya göre, Murat G. tecavüz etti.
 
Olay sonrası Y.Z., jandarmaya giderek iki kişiden şikayetçi oldu. Harekete geçen jandarma, iki şüpheliyi kısa sürede yakalayıp gözaltına aldı. Şüpheliler Murat G. ve Muhittin A., suçlamaları kabul etmedi. Şüpheliler, bugün çıkarıldıkları nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler