17 yaşında yanarak öldü

Tekirdağ’da elektrikli sobadan çıktığı sanılan yangında evde bulunan genç yanarak hayatını kaybetti. Evdeki abla ile nişanlısı kendilerini dışarı atıp canlarını kurtarırken, apartmandakilerin uyandırılması için polis megafonla anons yaptı. İtfaiye tarafın

17 yaşında yanarak öldü

Tekirdağ’da elektrikli sobadan çıktığı sanılan yangında evde bulunan genç yanarak hayatını kaybetti. Evdeki abla ile nişanlısı kendilerini dışarı atıp canlarını kurtarırken, apartmandakilerin uyandırılması için polis megafonla anons yaptı. İtfaiye tarafından kurtarılan apartmanda oturanlardan 8 kişi dumandan etkilendi. Tekirdağ Altınova Mahallesi Hasanpaşa Caddesi 102 numarada bulunan baş katlı apartmanın ikinci katındaki dairede dün gece yangın çıktı.

Sokaktan geçenlerin dumanı fark etmesi ile itfaiye, polis ve 112 ekiplerine haber verildi. Yangına uykularında yakalanan apartman sakinleri polisin megafonla yaptığı anons ve kapı zillerine basılarak uyandırdı. Tekirdağ Belediyesi’ne ait çok sayıda itfaiye aracı apartmanın önüne gelerek kısa sürede büyüyen yangına müdahale etti. Apartmanın merdiven boşluğunu saran alevler yüzünden oturanlar dışarı çıkamayınca itfaiye merdiveni ile tahliye edildi. Yangında 8 kişi aşırı dumandan etkilenince, olay yerindeki 112 acil servis ekipleri tarafından ayakta tedavi edildi.

YANARAK ÖLDÜ

Yangının çıktığı dairede 17 yaşındaki Mustafa Bölek, ablası Derya bölek ve nişanlısı olduğu öğrenildi. Gece eve alkollü geldiği ileri sürülen Mustafa Bölek’ın mutfaktaki elektrikli sobayı açık bırakarak uyuduğu ve yangının bu nedenle çıktığı tahmin ediliyor. Evde bulunan abla Derya Bölek ve nişanlısı yangını fark ederek can havliyle kendilerini dışarı atarken kardeşi Mustafa Bölek’in alkolün etkisi ile kendini alevlerden kurtaramadığı düşünülüyor. İtfaiye ekipleri yaklaşık 2 saatlik bir çalışmadan sonra yangını kontrol altına aldı Soğutma çalışmaları sırasında dairenin mutfak bölümünde 17 yaşındaki Mustafa Bölek’ın cesedi bulununca ekipler soğutma çalışmalarını tamamlayarak olay yerinden ayrıldılar.

ABLA KRİZ GEÇİRDİ

Yangının söndürülmesinden sonra Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü ekipleri olay yerinde inceleme yaptı. Apartmanın önünde bekleyen ve sinir krizi geçiren ablayı polisler kardeşinin sağlık durumunun iyi olduğunu söyleyerek sakinleştirdi. Cumhuriyet Savcınsın olay yerinde yaptığı incelemelerin ardından Belek’ in cesedi ambulansa konularak kesin ölüm nedeninin tespiti için İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler