16 yaşındaki genç feci şekilde can verdi

Bursa’nın İnegöl ilçesinde, bir iş yerinde üzerine devrilen tonlarca demir profilin altında kalan genç, itfaiyenin kendisini kurtarmak için seferber olmasına rağmen hayatını kaybetti.Metal Sanayi Bölgesi 5. Metal Sokak’ta faaliyet gösteren bir iş yerinde

16 yaşındaki genç feci şekilde can verdi

Bursa’nın İnegöl ilçesinde, bir iş yerinde üzerine devrilen tonlarca demir profilin altında kalan genç, itfaiyenin kendisini kurtarmak için seferber olmasına rağmen hayatını kaybetti.

Metal Sanayi Bölgesi 5. Metal Sokak’ta faaliyet gösteren bir iş yerinde çalışan 16 yaşındaki İbrahim Can Duran, dükkana gelen metal profil yüklü kamyonu boşaltmaya başladı. Yan yana olan rafların üzerine çıkan genç işçi, raflardan birinin aniden devrilmesi sonucunda demir profil yığının altında kaldı. Devrilen profil yüklü raf ile ayakta duran raf arasında sıkışan genci gören iş yeri çalışanları itfaiye ve 112’ye haber verdi. Gencin kurtarılması için önce sokakta bulunan kepçe kullanılmak istendi.

O sırada olay yerine gelen itfaiye arama kurtarma ekipleri, devrilen profil rafını kaldırmak için büyük mücadele verdi. Kurtarma çalışmalarına 112 ekipleri ve çevredeki esnaflar da katıldı. Kısa sürede devrilen rafın altından çıkarılan Duran, 112 ekibinin ilk müdahalesinin ardından İnegöl Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Olay yerinde hayatını kaybettiği ve kalbi durduğu bildirilen gencin yaşaması için doktorlar seferber oldu. Yapılan müdahalelere rağmen genç kurtarılamadı.

"İLK GÖZ AĞRIM"

Olayı duyarak acil servise gelen İbrahim Can Duran’ın ailesi fenalık geçirdi. Baba Nail D, “İlk göz ağrım gitti. Ben ona oku dedim, okumadı. Beni dinlemedi” diyerek ağıtlar yaktı. Olayla alakalı tahkikat sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler