16 yaşındaki çocuk ev sahibini...

Konya'da bir kadın, kiracısının 16 yaşındaki oğlu tarafından bıçakla boğazı kesilerek yaralandı.Olay,Konya'nın merkez Meram ilçesi Pirebi Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, ev sahibi F.K (56) ile karşı dairedeki kiracısı K.C'nin 16 yaşındaki oğlu

16 yaşındaki çocuk ev sahibini...

Konya'da bir kadın, kiracısının 16 yaşındaki oğlu tarafından bıçakla boğazı kesilerek yaralandı.

Olay,Konya'nın merkez Meram ilçesi Pirebi Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, ev sahibi F.K (56) ile karşı dairedeki kiracısı K.C'nin 16 yaşındaki oğlu M.K. apartmanda karşılaştı.
 
Ev sahibi ile kiracının oğlu bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. M.K, bu sırada yanında bulunan bıçak ile ev sahibi F.K'ya saldırdı. Kadının boğazını kesmeye başlayan M.K'ya çığlıkları duyan anneannesi A.C müdahale etti. Ancak başarılı olamadı. O sırada işten gelen M.K'nın annesi K.C oğlunun ev sahibini bıçakla kestiğini görünce müdahale etti.
 
M.K. evin arka kısmından kaçarken, K.C'nin çağırdığı ambulansla yaralı kadın Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.Talihsiz kadının durumunun ağır olduğu öğrenildi.
 
Olay sonrası şoka giren anne K.C sinir krizi geçirdi. K.C de çağrılan bir ambulans ile hastaneye kaldırıldı.
 
Anneanne A.C ise, "Ben çığlıkları duyunca koştum müdahele etmek istedim. Ama gücüm yetmedi. Bu srada şans eseri kızım işten geldi. Olaya müdahale etti. Torunum niye böyle bir şey yaptı anlamadım" dedi.
 
Olay sonrası polisin yaptığı araştırmalar sonuç verdi. Polis M.K'yı olaydan bir süre sonra yakalayarak gözaltına aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam