16 polis gözaltına alındı!

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde polis tarafından yapılan operasyonda, taşıma şirketlerinden rüşvet aldığı öne sürülen 16 trafik polisi ile bu kişilere rüşvet verdiği iddia edilen 10 şirket yetkilisi gözaltına alındı. Bandırma Bölge Trafik Müdürlüğü'nde gö

16 polis gözaltına alındı!

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde polis tarafından yapılan operasyonda, taşıma şirketlerinden rüşvet aldığı öne sürülen 16 trafik polisi ile bu kişilere rüşvet verdiği iddia edilen 10 şirket yetkilisi gözaltına alındı.

 

Bandırma Bölge Trafik Müdürlüğü'nde görevli 16 polis memuru "rüşvet aldıkları", 10 taşıma şirketi sahibi de "rüşvet verdikleri" iddiasıyla gözaltına alındı.

 

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü'ne yaklaşık 6 ay önce gelen bir ihbarda, Bandırma ilçesinde bölge trafik polislerinin taşıma şirketlerinden rüşvet aldıkları iddia edildi. İhbar üzerine Bandırma Cumhuriyet Başsavcılığı ile koordineli olarak yürütülen çalışmanın ardından, Balıkesir Emniyeti ile Bandırma İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından ortak operasyon düzenlendi. Bandırma ilçesindeki Bölge Trafik Müdürlüğü'ne baskın düzenleyen sivil polisler, kimlikleri daha önceden tespit edilen 16 polis memurunu gözaltına aldı. Bu arada, Bandırma ve civarında faaliyet gösteren 10 ayrı taşıma şirketinin sahipleri de rüşvet verdikleri iddiasıyla aynı saatlerde gözaltına alındı.

 

Taşıma şirketlerine operasyon düzenleyen Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, çok sayıda şirket evrakı ile kayıt ve bilgisayarlara el koydu. Gözaltına alınan 26 kişinin Bandırma İlçe Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorguları devam ediyor. Gözaltındaki kişilerin perşembe günü adli makamlara teslim edilmeleri bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam