150 öğrenci yemekten zehirlendi

Edinilen bilgiye göre, taşımalı eğitimin yapıldığı Hazro Merkez Atatürk İlköğretim Okulu, Kırık Kaşık Köyü İlköğretim Okulu, Gözlü Köyü İlköğretim Okulu, Kırmataş Köy İlköğretim Okulu ile Dedaş Köyü İlköğretim Okulunda toplam 917 öğrenciye aynı yemek şirk

150 öğrenci yemekten zehirlendi

Edinilen bilgiye göre, taşımalı eğitimin yapıldığı Hazro Merkez Atatürk İlköğretim Okulu, Kırık Kaşık Köyü İlköğretim Okulu, Gözlü Köyü İlköğretim Okulu, Kırmataş Köy İlköğretim Okulu ile Dedaş Köyü İlköğretim Okulunda toplam 917 öğrenciye aynı yemek şirketi tarafından tavuk ve meyve suyu verildi. Yemekten yiyen öğrencilerden yaklaşık 150'i bir süre sonra rahatsızlaşınca Hazro ve Silvan devlet hastaneleri ile Diyarbakır Çocuk Hastanesi ve Dicle Üniversitesi Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Öğrenci velileri, çocuklarının eve geldikten bir süre sonra fenalaştığını fark edince hastaneye getirdiklerini belirttiler.

Sağlık Müdürü Namık Kemal Kubat, taşımalı eğitimin yapıldığı okullardaki yaklaşık 150 öğrencinin hastanelere kaldırıldığını, tedavisi süren çocukların sağlık durumlarının iyi olduğunu söyledi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam