150 kişilik grup Trabzon'a geliyor

Türk Anneler Derneği Trabzon Şube Başkanı Ziynet Şener, yaptığı yazılı açıklamada, Cumhuriyetin 87. yılı etkinlikleri kapsamında Türk Anneler Derneği Genel Merkezi ve şubelerinden 150 kişilik grubun Trabzon'a geleceğini bildirdi.    Şener, bu kapsamda böl

150 kişilik grup Trabzon'a geliyor

Türk Anneler Derneği Trabzon Şube Başkanı Ziynet Şener, yaptığı yazılı açıklamada, Cumhuriyetin 87. yılı etkinlikleri kapsamında Türk Anneler Derneği Genel Merkezi ve şubelerinden 150 kişilik grubun Trabzon'a geleceğini bildirdi.
    

Şener, bu kapsamda bölgeyi tanıtmak amacıyla gezi ve çeşitli etkinlikler gerçekleştireceklerini belirterek, şunları kaydetti:
    

''27 Ekim'de Rize'nin Ayder Yaylası ile Sarp'a gezi yapılacak. 28 Ekim'de ise Uzungöl ve Sümela Manastırı ziyaret edilecek. Aynı akşam derneğimiz bir restoranda Cumhuriyet Balosu gerçekleştirecek. 29 Ekim'de Cumhuriyet Bayramı kortejinde 11. sırada genel başkanımız ve her ilden gelen şube başkanlarımız yürüyecektir. Aynı akşam Trabzon Valiliği'nin vereceği Cumhuriyet Resepsiyonuna katılacağız.''
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam