15 Yaşındaki Zanlı Çocuk Tutuklandı

 Mersin'de Kurban Bayramı namazı sonrası cami içinde başı gövdesinden kesilerek öldürülen Abdulhalim Özkan'ın (48), katil zanlısı 15 yaşında bir çocuk olduğu ortaya çıktı. Mersin'de Kurban Bayramı namazı sonrası cami içinde başı gövdesinden kesilerek öldü

15 Yaşındaki Zanlı Çocuk Tutuklandı

 

Mersin'de Kurban Bayramı namazı sonrası cami içinde başı gövdesinden kesilerek öldürülen Abdulhalim Özkan'ın (48), katil zanlısı 15 yaşında bir çocuk olduğu ortaya çıktı.
 
Mersin'de Kurban Bayramı namazı sonrası cami içinde başı gövdesinden kesilerek öldürülen Abdulhalim Özkan'ın (48), katil zanlısı 15 yaşında bir çocuk olduğu ortaya çıktı. Katil zanlısı çocuk çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
 
Toroslar ilçesi, Mevlana Mahallesi'ndeki Nur Camii'nde gönüllü olarak temizlik işi yapan Abdulhalim Özkan'ın (48) Bayram namazı sonrası camide başı gövdesinden kesilerek öldürülmesi olayı ile ilgili 15 yaşındaki A.A. isimli bir çocuk yakalandı. Cinayeti işledikten sonra kaçan ve daha sonra evine gelen katil zanlısı çocuğu ağabeyinin polis merkezine teslim ettiği öğrenildi. Cinayetin eski bir husumetten kaynaklandığı iddia edildi.
 
Çocuğun emniyette verdiği ifadesinde Özkan ile bahçe işinde birlikte çalıştıklarını, kendisini sürekli burada azarladığını, olay günü de kendisini cami içinde kilitli unuttuğu için tartıştığını ve bıçaklayarak öldürdüğünü söylediği öğrenildi. Mahkemeye sevk edilen A.A. tutuklandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam