15 yaşındaki öğrenci öğretmenini bıçakladı

Samsun İlkadım Ticaret ve Anadolu Ticaret Meslek Lisesi Edebiyat Öğretmeni 42 yaşındaki Mustafa Öztürk, dersi dinlemesi için uyardığı öğrencisi 15 yaşındaki J.A. tarafından karnından bıçaklandı. Olayın ardından öğrenci kaçarken, öğretmen Öztürk hastaneye

15 yaşındaki öğrenci öğretmenini bıçakladı

Samsun İlkadım Ticaret ve Anadolu Ticaret Meslek Lisesi Edebiyat Öğretmeni 42 yaşındaki Mustafa Öztürk, dersi dinlemesi için uyardığı öğrencisi 15 yaşındaki J.A. tarafından karnından bıçaklandı. Olayın ardından öğrenci kaçarken, öğretmen Öztürk hastaneye kaldırıldı.

Olay, bugün İlkadım Ticaret ve Anadolu Ticaret Meslek Lisesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, edebiyat öğretmeni Mustafa Öztürk, ders anlattığı sırada arkadaşlarıyla konuşan J.A.'yı, konuşmaması ve dersi dinlemesi için uyardı.
 
Öğretmen Öztürk, 9'uncu sınıf öğrencisi olan J.A.'yı kendisini dinlemeyip konuşmaya devam etmesi nedeniyle okul müdürünün yanına götürmek istendi. Öğretmen ve öğrenci koridora çıktıkları sırada J.A., üzerinde bulunan bıçağı Öztürk'ün karnına sapladı, ardından da okuldan kaçtı.
 
Mustafa Öztürk arkadaşlarının otomobiliyle Gazi Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam