14’lük hamile sevgiliye inanılmaz vahşet!

 SAMSUN’da 11 gün önce “Otomobil çarpıp kaçtı” denilerek ağır yaralı halde hastaneye getirilen 3 aylık hamile C.D. (14), taburcu olduktan sonra polise giderek, erkek arkadaşı Salih C.’nin (19) kendisini dövdüğünü daha sonra da motosikletle üzerinden geçti

14’lük hamile sevgiliye inanılmaz vahşet!

 

SAMSUN’da 11 gün önce “Otomobil çarpıp kaçtı” denilerek ağır yaralı halde hastaneye getirilen 3 aylık hamile C.D. (14), taburcu olduktan sonra polise giderek, erkek arkadaşı Salih C.’nin (19) kendisini dövdüğünü daha sonra da motosikletle üzerinden geçtiğini söyledi. 
 
Gözaltına alınan Salih C., Samsun Adliyesi’ne sevk edildi. Suçlamaları kabul etmeyen Salih C., tutuklanması talebiyle sevk edildiği mahkemede, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Hastaneden taburcu olup baba evine yerleşen C.D., yaşadığı dehşeti anlattı. Kaçarak birlikte yaşadığı Salih C.’nin kendisine şiddet uyguladığını ve bu yüzden baba evine döndüğünü ifade eden C.D., “Beni takip edip sokakta yakaladı. Döverek yol kenarına götürdü. Burada bir aracın önüne attı. 
 
Araç çarpmak üzereyken son anda kurtuldum. Sonra üzerimden motosikletle geçti. Bayılmışım. Gözümü hastanede açtım. 3 aylık hamileyim” dedi. C.D.’nin annesi Seven D. (33) ile babası Bahri D. (37) ise kızlarının ölümden döndüğünü belirterek, “Kızımızı darp edip araçların önüne atmış. Üzerinden motosikletle geçmiş. Bütün bu olanlara rağmen serbest bırakıldı. Yetkililerin bu olaya el atmasını istiyoruz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam