14 yaşında silahla sınıf bastı!

Çorum’da 14 yaşındaki F.E. tabanca ile girdiği sınıftan sevdiği kızı kaçırmak istedi. Kızı ikna edemeyince aynı sınıftan 2 erkek öğrenciyi de yanına alıp otomobille bir süre gittikten sonra yakalandı.Olay Çorum Cumhuriyet Anadolu Lisesi’nde meydana geldi.

14 yaşında silahla sınıf bastı!

Çorum’da 14 yaşındaki F.E. tabanca ile girdiği sınıftan sevdiği kızı kaçırmak istedi. Kızı ikna edemeyince aynı sınıftan 2 erkek öğrenciyi de yanına alıp otomobille bir süre gittikten sonra yakalandı.

Olay Çorum Cumhuriyet Anadolu Lisesi’nde meydana geldi. İddiaya göre elinde tabanca ile okula giren F.E., sevdiği kızın bulunduğu sınıfına yöneldi. Ders saatinde sınıfa giren genç, kızın dışarı çıkmasını istedi. Genç kızın ve diğer öğrencilerin itiraz etmesi üzerine yanında getirdiği tabancıyı çıkaran F.E ., bu kez aynı sınıftaki iki erkek öğrenciyi rehin aldı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam