14 kiloluk levrek, hamsi ağına takıldı

Hamsi avına çıkan Sinoplu balıkçılar, her biri 14 kilogram ağırlığında 2 levrek yakaladı.   Sinop açıklarında hamsi avlamaya çıkan balıkçıların ağlarına takılan 2'si 14'er kilogram ve 2'si de 10'ar kilogram olmak üzere toplam 4 levrek, tezgahta satışa sun

14 kiloluk levrek, hamsi ağına takıldı
Hamsi avına çıkan Sinoplu balıkçılar, her biri 14 kilogram ağırlığında 2 levrek yakaladı.
 
Sinop açıklarında hamsi avlamaya çıkan balıkçıların ağlarına takılan 2'si 14'er kilogram ve 2'si de 10'ar kilogram olmak üzere toplam 4 levrek, tezgahta satışa sunuldu.
 
Balıkçı Cumhur Ünlü, levreklerin Sinoplu balıkçıların hamsi ağına takıldığını, kendisinin de onlardan satın aldığını söyledi.
 
Yaklaşık 20 yıldır balıkçılık yaptığını, daha önce en fazla 10 kilogram levrek tutulduğunu gördüğünü dile getiren Ünlü, "14 kilogram ağırlığındaki levreği ilk kez gördüm. Kilogramını 100 lira civarında satıyoruz. Fiyatı yüksek olduğu için herkes alamıyor" dedi.
 
Balıklara henüz alıcı çıkmadığını belirten Ünlü, "Şimdilik tezgahlarımızı süslüyor. İlgi gösteren vatandaşlar, levreğin fotoğrafını çekiyor, sosyal sitelerde paylaşıyor" ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler