13 yıllık öğretmen kendini astı

 Adapazarı Arif Nihat Asya İlköğretim Okulu'nda sınıf öğretmeni evli 2 çocuk babası 34 yaşındaki Murat Şahin, Karapürçek İlçesi Mesudiye Köyü'ndeki babasının evinin yan tarafında bulunan barakada kendini asarak yaşamına son verdi.Adapazarı'nın yeni Yerleş

13 yıllık öğretmen kendini astı

 

Adapazarı Arif Nihat Asya İlköğretim Okulu'nda sınıf öğretmeni evli 2 çocuk babası 34 yaşındaki Murat Şahin, Karapürçek İlçesi Mesudiye Köyü'ndeki babasının evinin yan tarafında bulunan barakada kendini asarak yaşamına son verdi.

Adapazarı'nın yeni Yerleşim Bölgesi Korucuk Mahallesi'nde oturan ve kendisi gibi eşi de öğretmen olan Murat Şahin dün okulundan bir günlük izin aldı.

Murat Şahin Karapürçek İlçesi'nin Mesudiye Köyü'ndeki babasının evine gitti. 13 yıllık öğretmen Şahin, bugün öğle saatlerinde babasının evinin yanındaki barakada köy sakinleri tarafından asılı olarak bulundu.

Murat Şahin'in ölümü okuldaki ögretmen arkadaşlarını şoke etti. Murat Şahin'in cenazesi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderilirken, bazı yakınları bankaya kredi borcu olduğu için intihar ettiğini ileri sürdü. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam