13 kez karakol, 14'te mezar

Konya Merkez Meram ilçesi Hacı Fettah Mahallesi'ndeki evinde 2 çocuğuyla yaşayan Emel Sayın (33), 9 Aralık Pazar günü sabah saatlerinde 10 yaşındaki kızı Z.C. tarafından yatağında hareketsiz halde bulundu.Vücudunda darp izine rastlanmayan kadına yapılan o

13 kez karakol, 14'te mezar

Konya Merkez Meram ilçesi Hacı Fettah Mahallesi'ndeki evinde 2 çocuğuyla yaşayan Emel Sayın (33), 9 Aralık Pazar günü sabah saatlerinde 10 yaşındaki kızı Z.C. tarafından yatağında hareketsiz halde bulundu.

Vücudunda darp izine rastlanmayan kadına yapılan otopside boğularak öldürüldüğü belirlendi. Talihsiz kadının cinayete kurban gittiği anlaşılınca Konya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri Emel Sayın ile gönül ilişkisi olduğunu belirlediği Mustafa Çekici'yi (25) takibe aldı.
 
Çekici'nin Aydın'ın Kuşadası ilçesinde olduğu belirlenince oluşturulan ekip Kuşadası'na gitti. Çekici Kuşadası şehirlerarası otobüs terminalinde yakalanarak gözaltına alındı. Konya'ya getirilen Mustafa Çekici ifadesinde cinayeti itiraf etti.
 
"KIZIMA CİNSEL TACİZDE BULUNDU DİYE İÇERİ ATTIRIRIM DEYİNCE ÖLDÜRDÜM"
 
Çekici'nin ifadesinde, 3 yıldır ilişki yaşadığını öne sürdüğü Emel Sayın ile olay günü evinde eski eşiyle görüşmesi konusunda tartıştıklarını belirterek, "Eski eşiyle görüşmesini istemediğimi söyledim. '
 
Bana sen karışamazsın. Eğer karışırsan küçük kızıma cinsel tacizde bulundu diye seni içeri attırırım' dedi. Çok sinirlendim. Bir anda boğazına sarıldım. Hareket bile edemedi. Boğazını bıraktığımda iş işten geçmişti. Öldüğünü anlayınca yatağa yatırdım. Üzerini örtüp evden çıktım. Çok pişmanım" dediği öğrenildi.
 
POLİSE 13 KEZ ŞİKAYET ETMİŞ 
 
Öldürülen Emel Sayın'ın, Mustafa Çekici hakkında, kendisini darp ettiği ve ölümle tehtit ettiği için 13 kez polise şikayet dilekçesi verdiği ve bununla ilgili yargılamaların halen devam ettiği belirtildi. Zanlı Çekici'nin de ifadesinde, "Beni daha önce de onu dövdüğüm ve ölümle tehdit ettiğim gerekçesiyle polise şikayet etti" dediği öğrenildi.
 
Çekici, sorgusunun ardından çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam