13 aylık Zeynep’in kurtuluşu mucize

Muğla’dan Kırıkkale’ye gitmek için eşi Mehtap ve kızı Zeynep’le yola çıkan Astsubay Ahmet Murat Birdane, otomobilinin kontrolünü kaybedince 100 metrelik uçuruma yuvarlandı. 25 saat sonra enkaza ulaşıldı. Karı kocanın cesedinden 50 metre uzakta 13 aylık Ze

13 aylık Zeynep’in kurtuluşu mucize

Muğla’dan Kırıkkale’ye gitmek için eşi Mehtap ve kızı Zeynep’le yola çıkan Astsubay Ahmet Murat Birdane, otomobilinin kontrolünü kaybedince 100 metrelik uçuruma yuvarlandı. 25 saat sonra enkaza ulaşıldı. Karı kocanın cesedinden 50 metre uzakta 13 aylık Zeynep emeklerken bulundu

Muğla'nın Datça İlçesi'nde Hava Radar Mevzi Komutanlığı'nda görevli Astsubay Ahmet Murat Birdane (31), önceki gün eşi Mehtap (27) ve kızı Zeynep'i (1) alarak memleketi Kırıkkale'ye gitmek için 48 R 6336 plakalı otomobiliyle yola çıktı. Datça-Marmaris Karayolu'nun Balıkaşıran mevkiinde direksiyon hakimiyetini kaybeden Birdane'nin kullandığı otomobil 100 metrelik uçuruma yuvarlandı. Birdane'den haber alamayan Kırıkkale'deki akrabalarının endişe duyup bilgi vermesi üzerine jandarma harekete geçti ve Birdane Ailesi için arama çalışması başlattı.
 
EMEKLERKEN BULUNDU
 
Jandarma ve bölge trafik ekipleri, Datça ve Marmaris'teki MOBESE kayıtlarını incelediğinde, otomobilin Marmaris'ten çıkış yapmadığını tespit etti. Bunun üzerine yapılan çalışmalarda, otomobilin Balıkaşıran mevkisinde yaklaşık 100 metrelik uçuruma devrildiği saptandı. Emniyet güçleri Balıkaşıran mevkiinde arama çalışması başlattı. Arama ekibi, kaza yapan otomobilin yerini 1 yaşındaki Zeynep'in ağlama sesinden tespit ederek olay yerine ulaştı.
 
Emniyet ve sağlık ekipleri kaza yerine geldiğinde anne Mehtap ve baba Ahmet Murat Birdane'nin cansız bedeniyle karşılaştı. Kazadan 26 saat sonra ulaşılan ve yaralı olduğu öğrenilen Minik Zeynep ise uçurumdan güçlükle çıkartılarak tedavi altına alındı. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan ve durumu ağır olan Zeynep, ambulansla Marmaris Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam