12 yıl sonra gelen cinayet itirafı

Balıkesir'in Susurluk İlçesi'nde arkadaşı 51 yaşındaki Ruhi Senger'iı 12 yıl önce tabanca ile öldürdüğünü belirten 30 yaşındaki Ömer Kır, çektiği vicdan azabına dayanamadığını belirterek polise teslim oldu.Kır'ın gösterdiği yerde yapılan aramada Ruhi Seng

12 yıl sonra gelen cinayet itirafı

Balıkesir'in Susurluk İlçesi'nde arkadaşı 51 yaşındaki Ruhi Senger'iı 12 yıl önce tabanca ile öldürdüğünü belirten 30 yaşındaki Ömer Kır, çektiği vicdan azabına dayanamadığını belirterek polise teslim oldu.

Kır'ın gösterdiği yerde yapılan aramada Ruhi Senger'e ait olduğu sanılan cesete ulaşıldı.

Susurluk'ta 1990 yılında işlenen cinayette, Ömer Kır, birlikte içki içtiği Göbel Beldesi'nde oturan ve hayvancılıkla uğraşan Ruhi Senger'i tartışma sonucu öldürdükten sonra toprağa gömdü.

Ömer Kır, alkol aldıktan sonra polise gidip cinayet işlediğini söyledi. Ruhi Senger ile 12 yıl önce birlikte alkol aldıklarını gecenin ilerleyen saatlerinde kendisine küfür eden arkadaşı ile kavga ettiğini anlatan Kır, "Kavga sırasında tabancasını çıkardı. Ben de belimdeki bıçağı. Kavga sırasında Ruhi'nin eli kesildi. Yere düşen silahı alarak onu öldürdüm.

Sonra bacaklarını kürek ile vucudundan ayırıp otomobile koyarak köyümüzün çıkışında boş bir araziye gömdüm. Ruhi'nin üzerinden çıkan kimlik ve kıyafetlerini de battaniyeye sarıp yanına koymuştum. Daha sonra çok üzüldüm. Unutmak için sürekli alkol aldım ama olmadı. Suçumu itiraf edip rahatlamak istiyorum."

Balıkesir'den gelen polis ve jandarma, Susurluk'a 4 kilometre uzaklıktaki Kayıkçı Köyü'ne giderek, Ömer Kır'ın gösteridiği yerde yaptığı kazıda Ruhi Senger'e ait olduğu sanılan cesete ulaştı. Ceset, ölüm nedeninin belirlenmesi için Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırılırken, mahkemeye çıkartılan Ömer Kır tutuklandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam