12 yaşındaki oğlunu öldürdü

 Malatya Doğanşehir ilçesinde alkollü olduğu ileri sürülen bir kişi, elindeki silahın ateş alması sonucu kazara 12 yaşındaki oğlunu vurdu. Hastaneye kaldırılan çocuk yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı.Edinilen bilgiye göre olay, Doğanşehir Ye

12 yaşındaki oğlunu öldürdü

 

Malatya Doğanşehir ilçesinde alkollü olduğu ileri sürülen bir kişi, elindeki silahın ateş alması sonucu kazara 12 yaşındaki oğlunu vurdu. Hastaneye kaldırılan çocuk yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Edinilen bilgiye göre olay, Doğanşehir Yeni Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, gece geç saatlerde eve alkollü olarak gelen A.I. (40), av tüfeğini eline aldı. Bu sırada ateş alan av tüfeğinden çıkan mermi, A.I.’nın 12 yaşındaki oğlu B.I.’ya isabet etti. Ağır yaralanan çocuk, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Doğanşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayan B.I., hayatını kaybetti. Otopsi için Malatya’ya gönderilen B.I.’nın cenazesi, daha sonra toprağa verilmek üzere ailesine teslim edildi. 12 yaşındaki çocuğun cenazesi, Doğanşehir'e getirilerek burada toprağa verildi. Cenaze getirildiği sırada B.I.’nın kanser hastası ve felçli olan annesi S.I. sinir krizleri geçirdi.

Öte yandan, oğlunu öldürmekle suçlanan baba A.I., Doğanşehir Adliyesi'nde çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler