12 yaşındaki kıza cinsel istismar

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde birlikte yaşadığı kişinin 12 yaşındaki kızına cinsel istismarda bulunduğunu iddia eden kadın, karakola giderek şikayette bulundu.Olay Kdz. Ereğli ilçesinde meydana geldi. İddialara göre; İ.D. isimli kadın şiddetli geçimsizlik

12 yaşındaki kıza cinsel istismar

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde birlikte yaşadığı kişinin 12 yaşındaki kızına cinsel istismarda bulunduğunu iddia eden kadın, karakola giderek şikayette bulundu.

Olay Kdz. Ereğli ilçesinde meydana geldi. İddialara göre; İ.D. isimli kadın şiddetli geçimsizlik nedeniyle ilk eşinden boşandıktan sonra başka biriyle evlendi. İki evliliğinden de ikişer çocuğu bulunan İ.D.'nin ikinci eşi hayatını kaybetti. İ.D. eşinin ölümünün ardından bir süre A.T. isimli bir şahısla yaşamaya başladı. Anne İ.D. evde birlikte yaşadığı A.T.'yi 12 yaşındaki kızı D.D.'yi bir odada sıkıştırarak cinsel istismarda bulunmaya çalışırken yakaladı. Yaşanan olayın ardından İ.D., A.T. tarafından tehdit edildiği için karakola gidip şikayette bulunamadı. A.T. ile birlikteliğini sona erdiren İ.D., sürekli tehdit edilince dün gece karakola gidip şikayette bulundu. Anne İ.D. 12 yaşındaki kızı D.D. ile birlikte Bağlık Polis Karakolu'na giderek yaşadıklarını anlattı. Zonguldak Barosu tarafından görevlendirilen bir avukat ve çocuk şube polisleri nezaretinde ifadeleri alınan anne İ.D. ile kızı D.D. gazetecilerin görüntülerini almaması için karakolun arka kapısından çıkartıldı. Olaya ilişkin olarak soruşturma başlatan Kdz. Ereğli İlçe emniyet Müdürlüğü'ne bağlı polis ekipleri A.T.'yi yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler