12 ilde gözaltı

İzmir merkezli 12 ilde polislere yönelik bu sabah yapılan operasyon kapsamında Şırnak’ın Silopi ilçesinde de bir komiser yardımcısının gözaltına alındığı öğrenildi. Gözaltına alınan komiser yardımcısının İzmir’e götürüleceği belirtildi.  İzmir Cumhuriyet

12 ilde gözaltı
İzmir merkezli 12 ilde polislere yönelik bu sabah yapılan operasyon kapsamında Şırnak’ın Silopi ilçesinde de bir komiser yardımcısının gözaltına alındığı öğrenildi. Gözaltına alınan komiser yardımcısının İzmir’e götürüleceği belirtildi. 
 
İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatıyla İzmir merkezli 13 ilde sabahın erken saatlerinde polislere yönelik operasyon düzenlendi. İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüklerince İzmir merkezli Adıyaman, Ankara, Denizli, Erzurum, Hakkari, İstanbul, Kırklareli, Malatya, Muş, Şırnak ve Yalova’da eşzamanlı yapılan operasyonda 16 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınanlar arasında Şırnak’ın Silopi ilçesinde görev yapan bir komiser yardımcısının da olduğu öğrenildi. Gözaltına alınan komiser yardımcısının İzmir’e götürüleceği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler