12 ev soyan hırsızlar yakalandı

  Gece saatlerinde devriye görevi yapan Batman Emniyet Müdürlüğü ekipleri, şüpheli iki kişiyi durdurdu. Kontrol edilen iki şahsın daha önceden hırsızlık suçundan sabıkaları bulunan Silvan doğumlu O.E ve Batman doğumlu E.Ç. oldukları tespit edildi. Gözaltı

12 ev soyan hırsızlar yakalandı

 

 

Gece saatlerinde devriye görevi yapan Batman Emniyet Müdürlüğü ekipleri, şüpheli iki kişiyi durdurdu. Kontrol edilen iki şahsın daha önceden hırsızlık suçundan sabıkaları bulunan Silvan doğumlu O.E ve Batman doğumlu E.Ç. oldukları tespit edildi. 

Gözaltına alınan O.E. ve E.Ç.'nin i Batman genelinde çeşitli mahallelerde 2012 yılı son iki ay içinde toplam 12 adet evden hırsızlık olaylarına karıştıkları tespit edilirken, şahısların evlerden çaldıkları eşyaların bir kısmı sahiplerine teslim edildi. Şüpheliler haklarında adli işlem yapılarak adli mercilere sevk edildiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam