118 bin cinsel hap ele geçirildi

 Gaziantep Oğuzeli İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri yapılan başarılı operasyonda, 118 bin adet cinsel uyarıcı hapın yanı sıra çok sayıda krem ve sprey ele geçirildi. Edinilen bilgiye göre Oğuzeli İlçe Jandarma ekipleri Suriye'den kaçak olarak Kilis üzer

118 bin cinsel hap ele geçirildi

 

Gaziantep Oğuzeli İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri yapılan başarılı operasyonda, 118 bin adet cinsel uyarıcı hapın yanı sıra çok sayıda krem ve sprey ele geçirildi. 

Edinilen bilgiye göre Oğuzeli İlçe Jandarma ekipleri Suriye'den kaçak olarak Kilis üzerinden Gaziantep'e cinsel uyarıcı hap ve malzemelerin getirileceği bilgisine ulaştı. Bunun üzerine harekete geçen jandarma ekipleri Kilis'ten Gaziantep'e gelen bütün güzergahları kapattı. Bir süre aracı bekleyen jandarma ekipleri, şüphelilerin bulunduğu aracın görünmesiyle kontrol noktası oluşturdu. Jandarma ekipleri araçta bulunan iki kişiyi hemen gözaltına alarak araçta arama yaptı. Aramalarda 118 bin adet cinsel

uyarıcı hap ve cinsel gücü artıran sprey ve krem gibi malzemeler ele geçirildi. Malzemelere el koyan jandarma iki şüphelinin ifadesini almak üzere gözaltına aldı. 

Öte yandan Suriye'den yurda kaçak yollarla sokulan bu malzemelerin piyasa değerinin yaklaşık 550 bin TL olduğu öğrenildi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam