116 kilo uyuşturucu madde ele geçirildi

SİVAS'ta polisin Kangal ve Gürün ilçelerindee yapılan yol kontrollerinde toplam 116 kilo esrar ele geçirildi. Sivas Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele(KOM) Şubesi ekiplerince geçen hafta Kangal ilçesinde yapılan yol kontrol uygulam

116 kilo uyuşturucu madde ele geçirildi
SİVAS'ta polisin Kangal ve Gürün ilçelerindee yapılan yol kontrollerinde toplam 116 kilo esrar ele geçirildi.
 
Sivas Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele(KOM) Şubesi ekiplerince geçen hafta Kangal ilçesinde yapılan yol kontrol uygulamasında durdurulan İstanbul plakalı bir kamyonda yapılan aramada 40 kilo kubar ve 25 kilo toz olmak üzere toplamda 65 kilo esrar ele geçirildi. Aracın sürücüsü S.D. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
 
KOM ekiplerinin dün Gürün ilçesinde yaptığı yol kontrol uygulamasında ise durdurulan Ankara plakalı bir otomobilde arama yapıldı. Yapılan aramada araç içerisinde 51 kilo esrar ele geçirildi. Gözaltına alınan araç sürücüsü M.T. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam