112 Doktoruna Dayak

 Burnu iki yerinden kırılan ve kafasında şişlikler oluşan doktor, Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yapılan ilk tedavisinin ardından Kulak Burun Boğaz servisinde tedavi altına alındı.Olay dün akşam saat 20.00 sıralarında Kartal Dr.

112 Doktoruna Dayak

 

Burnu iki yerinden kırılan ve kafasında şişlikler oluşan doktor, Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yapılan ilk tedavisinin ardından Kulak Burun Boğaz servisinde tedavi altına alındı.

Olay dün akşam saat 20.00 sıralarında Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi'nin bahçesindeki acil yardım 112 istasyonu önünde meydana geldi. 112 istasyonunda görevli doktor İsa Bugün istasyonun önündeki ambulanslara ait park yerine park eden otomobil sürücüsünü, ambulansların giriş çıkışını engellediği gerekçesiyle aracını başka bir yere çekmesi konusunda uyardı. Uyarıya sinirlenen şahıslar otomobilden inerek doktoru darp etmeye başladılar. Bu sırada doktoru saldırganların elinden kurtarmak isteyen bir güvenlik görevlisi saldırganlar tarafından darp edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam