11 öğrenci zehirlendi!

Kutlu Doğum Haftası nedeniyle Şehit Ahmet Akyol İlköğretim Okulu 3/E sınıfı öğrenci velileri bugün öğrencilere tavuklu pilav, ayran ve tulumba tatlısı ikramında bulundu. Yemekleri yiyen çocuklardan bazılarında bir süre sonra zehirlenme belirtileri görülme

11 öğrenci zehirlendi!



Kutlu Doğum Haftası nedeniyle Şehit Ahmet Akyol İlköğretim Okulu 3/E sınıfı öğrenci velileri bugün öğrencilere tavuklu pilav, ayran ve tulumba tatlısı ikramında bulundu. Yemekleri yiyen çocuklardan bazılarında bir süre sonra zehirlenme belirtileri görülmeye başlandı. Bunun üzerine 112'ye haber verildi. Durumları biraz daha ağır olan 11 öğrenci, ambulansla Sakarya Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'ne kaldırıldı.

Zehirlenen Ayla Dilay, Berk Hoşgör, Sinem Cihan, Ayşe Ceren Adalı, Ali Yıldız, Kürşat Yılmaz, Eren Kars, Esra Kaynak, Elif Üstündağ, Zeynep Altun ve Betül Varol'un hastanedeki tedavisi sürüyor. Öğrencilerin sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam