100 metreden ölüme uçtu !

Bursa'da otomobiliyle yaklaşık 100 metrelik uçurumdan yuvarlanan 52 yaşındaki emekli işçi Mehmet Koşan hayatını kaybetti. Ailesinin polis ve jandarmaya kayıp ihbarında bulunduğu sürücünün otomobili ve içindeki cesedi bir gün sonra piknikçiler tarafından f

100 metreden ölüme uçtu !

Bursa'da otomobiliyle yaklaşık 100 metrelik uçurumdan yuvarlanan 52 yaşındaki emekli işçi Mehmet Koşan hayatını kaybetti. 

Ailesinin polis ve jandarmaya kayıp ihbarında bulunduğu sürücünün otomobili ve içindeki cesedi bir gün sonra piknikçiler tarafından fark edildi.

Kaza dün (salı) sabah saatlerinde Bursa-Keles Yolu Karaköprü mevkiinde meydana geldi. Keles ilçesine bağlı Baraklı köyünde bahçesi olduğu öğrenilen emekli işçi Mehmet Koşan (52), hafta sonunu köyünde geçirdi. Pazartesi akşamı arkadaşlarıyla birlikte camiye giden Mehmet Koşan, daha sonra 16 FC 231 plakalı otomobiliyle Bursa'ya doğru yola çıktı.

Karaköprü mevkiine gelen sürücü, yol yapım çalışmasının devam ettiği bölümde direksiyon hakimiyetini kaybederek yaklaşık 100 metrelik uçurumdan Doğancı Baraj Gölü yanına yuvarlandı.

Kayalara çarpan otomobil hurdaya dönerken; araç suya metreler kala durdu.

1 GÜN SONRA CESEDİ BULUNDU
Sabah gün ağarmasıyla birlikte Mehmet Koşan'ın Bursa'daki evine gelmediğini gören ailesi Baraklı köyündeki yakınlarını arayarak Koşan'ın gelmediğini, orada olup olmadığını sordu.

Koşan'ın gece yola çıktığını öğrenen yakınları polisi ve jandarmayı arayarak durumu bildirdi. Jandarmanın arama çalışması sürerken, akşam saatlerinde bölgeye gelen piknikçiler kaza yapan otomobili fark ederek yanına gitti.

İçindeki sürücüyü gören vatandaşlar durumu hemen 112 Acil Sağlık ekiplerine ve jandarmaya bildirdi.

Kaza yerine gelen 112 ekipleri yaptıkları kontrolde Mehmet Koşan'ın hayatını kaybettiğini tespit etti. Cumhuriyet Savcısı olay yerinde incelemelerde bulundu. Mehmet Koşan'ın yakınları ise olay yerinde gözyaşlarına hakim olamadı.

Kazanın ardından hurdaya dönen otomobil 100 metrelik uçurumdan vinç yardımıyla çıkartıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam