100 kiloluk cisim ayağına düşünce...

 Uşak'ta bir vincin montaj için 7 metre yüksekliğe kaldırdığı klimanın 100 kilogram ağırlığındaki dış ünitesi, aşağıda çalışan dekorasyon işçisi 15 yaşındaki Uğur Kaya’nın sol ayağının üzerine düştü. Mutlak bir ölümden kurtulan Kaya’nın ayağında kırıklar

100 kiloluk cisim ayağına düşünce...

 

Uşak'ta bir vincin montaj için 7 metre yüksekliğe kaldırdığı klimanın 100 kilogram ağırlığındaki dış ünitesi, aşağıda çalışan dekorasyon işçisi 15 yaşındaki Uğur Kaya’nın sol ayağının üzerine düştü. Mutlak bir ölümden kurtulan Kaya’nın ayağında kırıklar oluştu.
 
İsmetpaşa Caddesi’nde bulunan Kemal Sirgeli’ye ait yeni açılacak işyerinde saat 11.00 sıralarında meydana gelen olayda, Mehmet Ali Çalıklı’nın kullandığı 64 AK 240 plakalı vinç, montajı yapılacak olan klimanın 100 kilogram ağırlığındaki dış ünitesini 7 metre yüksekliğe çıkardı.
 
Zincir ve halatla bağlı olan dış ünite vinçten kurtulup, aynı işyerinde dekorasyon işi yapan ve malzeme almak için dışarıya çıkan 15 yaşındaki Uğur Kaya’nın sol ayağının üzerine düştü. Ölümden kıl payı kurtulan ve sol ayağı kilolarca ağırlığındaki ünitenin altında kalan Uğur Kaya’nın imdadına çevredeki vatandaşlar koştu. Acılar içindeki Kaya’nın ayağını klimanın altından çıkaran çevredekiler sağlık ekiplerine haber verdi. Ambulansla Uşak Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Kaya’nın ayağında kırıklar olduğu öğrenilirken, vinç operatörü Mehmet Ali Çalıklı polis tarafından gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler