10 metre yükseklikten uçtu

Maltepe'de park halindeyken fren arızası nedeniyle kaymaya başlayan kum yüklü kamyon, bir otomobil ve motosiklete çarptıktan sonra bariyerleri aşarak yaklaşık 10 metre yükseklikten tünel çıkışına uçtu. Kaza sırasında şans eseri yolda başka yaya ve araçlar

10 metre yükseklikten uçtu

Maltepe'de park halindeyken fren arızası nedeniyle kaymaya başlayan kum yüklü kamyon, bir otomobil ve motosiklete çarptıktan sonra bariyerleri aşarak yaklaşık 10 metre yükseklikten tünel çıkışına uçtu. Kaza sırasında şans eseri yolda başka yaya ve araçların bulunmaması olası bir facianın önüne geçti.

Zümrütevler Köprüsü üzerinde yol kenarına yokuş aşağı şekilde park edilen 34 GY 7245 plakalı kum yüklü kamyon, saat 09.00'da fren arızası nedeniyle kaymaya başladı. İlk olarak önünde park halinde olan 34 TA 8892 plakalı otomobil ve 37 AR 886 plakalı motosiklete çarpan kamyon, elektrik direğini devirip yokuş aşağı hızla ilerledi.

Toprak alanda yaklaşık 50 metre ilerleyen kamyon, tünel çıkışındaki korkulukları da aşarak yaklaşık 10 metre yükseklikten tünel çıkışındaki yola uçtu. Sürücü kabini üzerine yere çakılan kamyon, dik bir şekilde durarak tünel çıkışını kapattı.

Kaza sırasında yolda yayaların ve başka araçların olmaması olası bir facianın önüne geçti. Kaza nedeniyle tünel taşıt trafiğine kapanırken kamyonu bulunduğu yerden çıkarmak için olay yerine vinç çağırıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler