1 TL'lik terlik için izdiham oluştu

1 liralık terlik satışıyla birlikte ayakkabı mağazasının önünde ve içinde izdiham yaşandı. Manavgat Ayakkabı Pazarı (MAP) Yukarıhisar Mahallesi Şelale Caddesi'ndeki 4 katlı mağazada hizmete girdi. MAP'ın açılışını Manavgat Kaymakamı Hacı İbrahim Türkoğlu

1 TL'lik terlik için izdiham oluştu

1 liralık terlik satışıyla birlikte ayakkabı mağazasının önünde ve içinde izdiham yaşandı. Manavgat Ayakkabı Pazarı (MAP) Yukarıhisar Mahallesi Şelale Caddesi'ndeki 4 katlı mağazada hizmete girdi. MAP'ın açılışını Manavgat Kaymakamı Hacı İbrahim Türkoğlu ile Belediye Başkan Yardımcısı Ali Gökçe yaptı. MAP'ın sahibi Mustafa Bebek, yeni işyeri için 200 bin lira masraf ettiklerini belirtti. 

Mağazalarında çoğu dünya markası ayakkabı ve terliğin satıldığı bilgisini veren Bebek, 2011 turizm sezonundan çok umutlu olduklarını söyledi. Bebek, yeni turizm sezonunun geçen yıla göre çok iyi konumda olduğu için MAP'ı açma gereği duyduklarını kaydetti. Bebek, "Yeni sezondan çok umutluyuz.

İyi bir turizm sezonu geçireceğimize inanıyorum. Bu inancım 200 bin lira masrafla yeni ayakkabı mağazası açmama öncülük etti." dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam