1 saniye önce, 1 saniye sonra

 Çorum'un Sungurlu İlçesi'nde 1990 yılında yapılan köprü, öğrencilerin geçişi sırasında çöktü.Lise de öğrenim gören bir öğrenci, çöken köprü ile birlikte dereye düşerek yaralandı. Çorum'un Sungurlu ilçesi Sunguroğlu Mahallesi Cengiz Topel Caddesi üzerinde

1 saniye önce, 1 saniye sonra

 

Çorum'un Sungurlu İlçesi'nde 1990 yılında yapılan köprü, öğrencilerin geçişi sırasında çöktü.Lise de öğrenim gören bir öğrenci, çöken köprü ile birlikte dereye düşerek yaralandı.
 
Çorum'un Sungurlu ilçesi Sunguroğlu Mahallesi Cengiz Topel Caddesi üzerinde bulunan köprünün yıkılması sırasında üzerinde fazla kişinin olmaması faciayı önledi. Olay anında köprünün üzerinden geçmekte olan bir öğrenci yaralandı. Çevredeki vatandaşların bildirdiği 112 Acil Servis ekipleri, olay yerine gelerek öğrenciye ilk müdahaleyi yaptı. Yaralı öğrenci ambulansla Sungurlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
 
Köprünün yıkılmasının ardından Sungurlu Belediyesi ekipleri tekrar tamir için çalışma başlattı. Çöken köprüyü genelde okula giden öğrencilerin kullandığı belirtildi.
 
Diğer yandan İlçe Kaymakamı Hulusi Şahin, köprünün Belediye ait bir köprü olduğunu, güvenlik açısından her türlü önlemi aldıklarını ve can kaybının olmadığını ancak, bir lise öğrencisinin köprüden geçtiği sırada dere yatağına düştüğünü ve hafif yaralandığını söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler