Yasa taslağı tamamlanıyor

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanvekili Hüsnü Güreli'nin  başkanlığında İstanbul'da toplanan komitenin, şu ana kadar yapılan çalışmaları  masaya yatırdığı ve maddeler üzerine tek tek değerlendirmelerde bulunduğu  belirtildi.  Mehmet Helvacı, Engin T

Yasa taslağı tamamlanıyor
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanvekili Hüsnü Güreli'nin  başkanlığında İstanbul'da toplanan komitenin, şu ana kadar yapılan çalışmaları  masaya yatırdığı ve maddeler üzerine tek tek değerlendirmelerde bulunduğu  belirtildi. 
 
Mehmet Helvacı, Engin Tuzcuoğlu ve Cafer Geyik gibi önemli  hukukçuların da yer aldığı komitenin, Türk futbolunda yeni bir dönem başlatacak  yasanın taslağıyla ilgili çalışmalarda önemli mesafe kaydettiği ifade edildi. 
 
Çalışmalarda, uluslararası hukuk ile spor uygulamalarının da dikkate  alındığı ve Türkiye modeli oluşturulmaya çalışıldığı öğrenildi. 
 
Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın da komitenin  çalışmalarıyla yakından ilgilendiği, sürekli bilgi aldığı ve süreci takip ettiği  kaydedildi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor