Yarın okullar tatil mi ?

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İstanbul'un kurtuluşu ile ilgili planlanan törenlerin yarın icra edileceğini ve tüm okulların eğitim öğretime devam edeceğini açıkladı.Milli Eğitim Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, "06 Ekim İstanbul'un Kurtuluşu ile i

Yarın okullar tatil mi ?

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İstanbul'un kurtuluşu ile ilgili planlanan törenlerin yarın icra edileceğini ve tüm okulların eğitim öğretime devam edeceğini açıkladı.

Milli Eğitim Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, "06 Ekim İstanbul'un Kurtuluşu ile ilgili olarak; okullarımızın tatil olup olmadığı hakkında tereddüde düşüldüğü görülmüştür. Ancak; 2429 Sayılı Ulusal Bayram ve Genel Tatiller Hakkında Kanun'un 2. Maddesinde belirtilen tatiller içerisinde Mahalli Kurtuluş Günleri ifade edilmediği gibi, ilköğretim ve ortaöğretim yönetmeliklerinde de Mahalli Kurtuluş Günlerinin tatil olduğu belirtilmemiştir. Bu açıklamalarımız ışığında 06 Ekim İstanbul'un kurtuluşu ile ilgili planlanan törenler icra edilmekle birlikte aynı gün tüm okullarımız eğitim öğretime devam edecektir" denildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler