Yandı yürekler çekildi OFffflar

Trabzon'un önemli simlaraından, Trabzonspor'un kurucusu ve ilk Başkanı, başarılı iş adamı ünvanı taşıyan Ali osman Ulusoy, dünyaya gözlerini yumdu. Başta eşi olamak üzere tüm akrabaları ve sevenleri bu acıyla yıkıldı.İstanbul'da dünyaya veda eden Ali osma

Yandı yürekler çekildi OFffflar

Trabzon'un önemli simlaraından, Trabzonspor'un kurucusu ve ilk Başkanı, başarılı iş adamı ünvanı taşıyan Ali osman Ulusoy, dünyaya gözlerini yumdu. Başta eşi olamak üzere tüm akrabaları ve sevenleri bu acıyla yıkıldı.

İstanbul'da dünyaya veda eden Ali osman ulusoy'un cenazesi dün akşam trabzon'a geitrildi ve bugün Ulusoy'u son yolculuğuna uğurlamak için bir program oluşturuldu. ilk olarak Trabzon mekrez'de bulunan İskender Paşa camiinde cenaze namazı kılındı ardından sevenleri ulusoy'un tabutunu sırtladı ve kurduğu takımın tesislerine götürmek için yola çıktılar. Uzun ve kalabalık bir konvola Trabzonspor mehmet Ali Yılmaz tesislerine getirilen Ulusoy cenazesi başında ardaşı ve Trabzon'un önde gelen isimlerinden Sabit Sabır, kulübün divan Kurulu Başkanı Ali Özbak ve   kulübün başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, duygusal konuşmalara imza attılar. 

Tesiste ki program tamamlandıktan sonra Ali Osman Ulusoy'un dünyaya geldiği Of ilçesine varmak üzere yola çıkıldı. Kısa bir süre sonra Trabzon'un Of ilçesine varıldı ve Ali Osman Ulusoy aile kabristanlığına defnedildi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler