Yanal'dan Tolgay'a büyük taş!

Trabzonspor teknik direktörü Ersun Yanal Keçiörengücü maçının öncesinde çarpıcı açıklamalar yaptı.İşte Yanal'ın açıklamaları;"Bu tip maçlar her zaman zordur. Sonuçlarını kestirmek oldukça zordur. Bugün sorumluluğumuzun farkındayız. Hem ligde hem kupada yo

Yanal'dan Tolgay'a büyük taş!

Trabzonspor teknik direktörü Ersun Yanal Keçiörengücü maçının öncesinde çarpıcı açıklamalar yaptı.

İşte Yanal'ın açıklamaları;

"Bu tip maçlar her zaman zordur. Sonuçlarını kestirmek oldukça zordur. Bugün sorumluluğumuzun farkındayız. Hem ligde hem kupada yolumuzda devam etmek istiyoruz. 

Transferde net açıklamaları başkan yaptı. Bunun üzerine söyleyecek çok birşey yok. Transferler gerçekleşmesi için belli koşul ve şartların bir araya gelmeli. Almanya'da Tolgay transferinde şartlar oluştu ancak masadan kalktıktan sonra görüşme olmamalıydı. Başkan da söyledi, verdiği karar çok doğruydu. Transfer satın alabilirsiniz ama karakter satın alamazınız."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor