Yanal ve yönetim onun için karşı karşıya!

Trabzonspor'da sezon başında Milan'dan transfer edilen Kevin Constant'ın durumu belirsizliğini koruyor.Haber61 spor servisinin edindiği bilgiye göre; Teknik Direktör Ersun Yanal tarafından resmi olmasa da "fiziki" olarak kadro dışı bırakılan Constant için

Yanal ve yönetim onun için karşı karşıya!

Trabzonspor'da sezon başında Milan'dan transfer edilen Kevin Constant'ın durumu belirsizliğini koruyor.

Haber61 spor servisinin edindiği bilgiye göre; Teknik Direktör Ersun Yanal tarafından resmi olmasa da "fiziki" olarak kadro dışı bırakılan Constant için yönetim tecrübeli hocaya baskı yapmayı sürdürüyor. Yüksek maliyeti nedeniyle Gineli oyuncunun affedilmesinden yana tavır sergileyen ve bunu Yanal'a ileten yöneticiler beklediği yanıtı alamadı. Teknik direktör Yanal'ın yönetime ısrarla bu futbolcuyla çalışmak istemediğni vurguladığı öğrenildi. 

Constant'ı kadroda istemeyen Yanal'ın ısrarı nedeniyle bu futbolcunun takıma dönüş yolunun kapalı olduğu belirtilirken yetenekli futbolcunun geleceğinin ne olacağı hala merak konusu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor