Yanal: Pozisyonları değerlendiremedik.

Trabzonspor Teknik  Direktörü Ersun yanal maç sonu açıklamalarda bulundu.Ersun Yanal, "Futbolda girdiğiniz poziyonları değerlendiremezseniz sonucuna katlanırsınız. Atabileceğimiz çok net pozisyonlarda beceriksizlik yaptık. Bizim yapmamız gereken yerlerde

Yanal: Pozisyonları değerlendiremedik.

Trabzonspor Teknik  Direktörü Ersun yanal maç sonu açıklamalarda bulundu.

Ersun Yanal, "Futbolda girdiğiniz poziyonları değerlendiremezseniz sonucuna katlanırsınız. Atabileceğimiz çok net pozisyonlarda beceriksizlik yaptık. Bizim yapmamız gereken yerlerde kalite eksiğimiz oldu. Futbolun  daha kaliteli olması gerekirdi. İkinci yarıda takımımızın aldığı puanlar ve çıkışlar 2 mağlubiyetle sonuçlandı. Buda bizi hedeften uzaklaştırdı. Duran toplardaki etkinliğimizi artıran Mehmet tabiki önemli ama onun haricindeki pozisyonlarıda değerlendirmemiz lazım. Pozisyonları atamayınca rakibin direnci artıyor. Onlarıda kutlarım iyi mücadele dettiler." dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor