Yanal: Kritik bir maç

Trabzonsppor Teknik Direktörü Ersun Yanal Karabükspro karşılaşması öncesi yaptığı açıklamada "3 branşta tek maça düştü. Ligde bulunduğumuz sıranın üzeirnde kalmak zorundayız. Oyuncularımızla bunu konuştuk. Bu gün kritik bir maç. Bir değişim var. Önemli ve

Yanal: Kritik bir maç

Trabzonsppor Teknik Direktörü Ersun Yanal Karabükspro karşılaşması öncesi yaptığı açıklamada "3 branşta tek maça düştü. Ligde bulunduğumuz sıranın üzeirnde kalmak zorundayız. Oyuncularımızla bunu konuştuk. Bu gün kritik bir maç. Bir değişim var. Önemli ve deneyimli bir teknik direktörleri var. Üst taraftarki maçların sonuçları herkesi ilgilendiriyor. Bizde içerde oynayacağımız maçları düşünerek kolay bir maç olmayacak." dedi.

Yanal Costant konusunda ise "Costant çarşamba gününe kadar izinli kendisinden savunma istedik. Savunmasını verecek ve yönetim kurulu kararını verecek." dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler