Yanal: Hazırlıklarımız tamam

Trabzonspor'da Teknik Direktör Ersun Yanal, Kayseri Erciyesspor karşılaşması öncesinde açıklamalarda bulundu.Ersun Yanal, “Umarım bugün kazanacağız. Takımın büyük bir bölümü hem Afrika Kupaları hem de sakatlılarla boğuşan bir takımdık. Bugünde aynı. Bugün

Yanal: Hazırlıklarımız tamam

Trabzonspor'da Teknik Direktör Ersun Yanal, Kayseri Erciyesspor karşılaşması öncesinde açıklamalarda bulundu.

Ersun Yanal, “Umarım bugün kazanacağız. Takımın büyük bir bölümü hem Afrika Kupaları hem de sakatlılarla boğuşan bir takımdık. Bugünde aynı. Bugünde stratejik bir karşılaşma olacak. Oyuncularımızın maç ile ilgili hazırlıkları tamam. Bugün kazanacağımızı düşünüyorum." dedi.

Mehmet Ekici ile ilgili ise Yanal, "Darbe sonucu bir ezilme vardı. O da iyi bir zamanla geçirildi. Ufak tefek ağrısı olmasına rağmen oynayacak. Sanıyorum maçın sonuna kadar idare eder. Darbeye açık bir yer inşallah o bölgeye darbe almaz." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor