Yanal futbolcuları uyardı!

Trabzonspor teknik direktörü Ersun Yanal, kadroda tutmayı düşündüğü tüm futbolculara, kamp dönemine kesinlikle kilo almış bir şekilde gelmemeleri uyarısında bulundu. Bu noktada tüm futbolculara telefonla ulaşan Yanal, ekibinde yer alan ve "Profesör" ünvan

Yanal futbolcuları uyardı!

Trabzonspor teknik direktörü Ersun Yanal, kadroda tutmayı düşündüğü tüm futbolculara, kamp dönemine kesinlikle kilo almış bir şekilde gelmemeleri uyarısında bulundu.

Bu noktada tüm futbolculara telefonla ulaşan Yanal, ekibinde yer alan ve "Profesör" ünvanlı kimliğiyle bilinen antrenman bilimi uzmanı olan Profesör Doktor Niyazi Eniseler'le bağlantı kurmalarını ve tatilde nasıl bir idman programı uygulamaları gerektiğini ondan istemelerini söyledi. Ersun Yanal'ın daha önce Ankaragücü, Denizlispor, Manisaspor ve Fenerbahçe'de Profesör Eniseler ile birlikte çalıştı.

Günebakış

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler