Yanal futbolcu avından döndü

 Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, futbolcu izlemek üzere gittiği yurt dışından Trabzon'a döndü. Spor Toto Süper Lig'de 2-0'lık Akhisar Belediyespor galibiyetinin ardından lige verilen arada daha önce takip edilen oyuncuların güncellemesini yapmak

Yanal futbolcu avından döndü
 Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, futbolcu izlemek üzere gittiği yurt dışından Trabzon'a döndü.
 
Spor Toto Süper Lig'de 2-0'lık Akhisar Belediyespor galibiyetinin ardından lige verilen arada daha önce takip edilen oyuncuların güncellemesini yapmak ve başka oyuncular da izlemek için Avrupa'ya giden deneyimli teknik adamın, Trabzon'a geldiği bildirildi.
 
Avrupa'da milli maçlar izleyerek gelecek sezon için çalışmalarını sürdüren Yanal ile kulüp başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu arasında Trabzon'da yapılması beklenen geniş kapsamlı görüşmenin ise gerçekleşmediği öğrenildi. Yanal'ın gribal enfeksiyon geçirdiği ve bu nedenle görüşmenin yapılmadığı belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler