Yanal 8 yönetim 4 transfer diyor

Haber61.net / Spor Servisi - Trabzonspor teknik direktörü Ersun Yanal yönetimden 8 futbolcu transferi istedi ancak yönetim M'bia'nın dışında 3 bölgeye transfer yaparak transfer sezonunu kapatmayı planlıyor. Bordo Mavili Yönetim hocanın istediği 8 transfer

Yanal 8 yönetim 4 transfer diyor

Haber61.net / Spor Servisi - Trabzonspor teknik direktörü Ersun Yanal yönetimden 8 futbolcu transferi istedi ancak yönetim M'bia'nın dışında 3 bölgeye transfer yaparak transfer sezonunu kapatmayı planlıyor. Bordo Mavili Yönetim hocanın istediği 8 transfer içinde bir sağbek bir stoper ve bir forvet transferi yaptıktan sonra transferi noktalayacak

YANAL TRABZON’A GELMEYEBİLİR

İstenilen transferlerin yapılmaması nedeniyle sıkıntıda olan Trabzonspor teknik direktörü Ersun Yanal uzun bir süredir yöneticilerle telefonda dahi görüşmüyor. Gönderilecek  futbolcuların yanı sıra alınmasını i istediği Transferlerin listesini yönetime sunan önce kontrol için ABD’ye giden ve ardındanda ve tatile çıkan Yanal beklemeye başladı. Yönetimle aralarında transfer konusunda büyük tezatlar olan Yanal yeni sezonda göreve başlamayabilir.

GÖRÜŞ AYRILIKLARI İSTİFA GETİREBİLİR

Yöneticiler Yanal’ın kampa getirmeyerek Trabzon’da bırakmayı planladığı Varis,Yatabare ve Costant’ı Yanal’dan kampa getirmesini isteyecek. Yönetimle bu konuda da ayrı düşünen Yanal’ın yönetimle sorun yaşadığı ikinci bir konu ise futbolcu transferi konusundaki sayı.

Yanal yönetimden 8 futbolcu transfer edilmesini  isterken bordo mavililer yöneticiler ise Yanal ile aynı düşünmüyor. Ekonomik anlamda tarihin en büyük çöküşünü yaşayan bordo mavili Yönetim M’bianın yanı sıra  bir sağbek, bir stoper ve birde forvet alarak transferi kapatacak. Yanal’ın bu durumda nasıl bir karar alacağı bilinmezken her an bir istifa sürprizi yaşanabilir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor