Yalovalı Okçu Zafer Kupası’nda Türkiye İkincisi Oldu

Türkiye Okçuluk Federasyonu tarafından Çanakkale'de düzenlenen Minikler Okçuluk Zafer Kupası Türkiye Şampiyonası'nda Yalovalı sporcu Engin Arslan, makaralı yay 11-12 yaş kategorisinde ikinci olarak gümüş madalyaı kazandı. Yalova Gençlik Hizmetleri Spor Ku

Yalovalı Okçu Zafer Kupası’nda Türkiye İkincisi Oldu

Türkiye Okçuluk Federasyonu tarafından Çanakkale'de düzenlenen Minikler Okçuluk Zafer Kupası Türkiye Şampiyonası'nda Yalovalı sporcu Engin Arslan, makaralı yay 11-12 yaş kategorisinde ikinci olarak gümüş madalyaı kazandı.

Yalova Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü'nün 11 yaşında ki sporcusu güçlü rakiplerini geride bırakarak Türkiye ikinciliğini Yalova'ya getirdi. Engin Arslan'ın kabiliyetli bir sporcu olduğuna dikkat çekerek, gelecekte milli formayı giyebileceğini belirten antrenörü Mehmet Oruç, "Sporcumuzun aldığı bu başarı hepimizi gururlandırmıştır. Yalova'da okçuluk branşını Spor İl Müdürlüğü'müzün desteği ile kısa zamanda çok iyi seviyelere getirdik. Artık Türkiye şampiyonalarında da dereceler alarak Yalova'nın adını bütün Türkiye'ye duyuruyoruz. Başlangıç eğitimi alan sporcularımızın dışında profesyonel olarak yarışmalara hazırlanan çok kabiliyetli sporcularımız var. Gerekli teknik bilgi, malzeme ve yarışmalara hazırlanabileceğimiz okçuluk atış alanımız mevcut" dedi.

Yalovalı Okçu Zafer Kupası’nda Türkiye İkincisi Oldu

Yalovalı Okçu Zafer Kupası’nda Türkiye İkincisi Oldu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler