Yakup Aslan’dan doktor açıklaması

Trabzonspor’da Genel Sekreter Köksal Güney’in kulüp doktorluğu yapması tartışmaları da beraberinde getirdi.Trabzonspor Başkan Yardımcısı Yakup Aslan Trabzonspor Kulübünde Genel Sekreterlik görevini yürüten Köksal Güney’in 40 bin TL para karşılığı kulüp do

Yakup Aslan’dan doktor açıklaması

Trabzonspor’da Genel Sekreter Köksal Güney’in kulüp doktorluğu yapması tartışmaları da beraberinde getirdi.

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Yakup Aslan Trabzonspor Kulübünde Genel Sekreterlik görevini yürüten Köksal Güney’in 40 bin TL para karşılığı kulüp doktorluğu görevine başladığı iddialarının gerçekle bağdaşan bir yanının olmadığını belirterek "böyle bir şey olabilir mi" dedi.

Yakup Aslan Haber61 Spor Servisine yaptığı açıklamada, "Biz Trabzonspor Kulübü olarak Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ile görüşüp bu konuda birini önermesini rica ettik" ifadelerini kullandı.

Ersun Yanal’ın teknik direktörlüğü görevini sürdürürken şehir dışında bulunan ve haftanın 2 günü Trabzon’a gelip görev yapan doktorun 40-45 bin TL bir para aldığını buna da başta Köksal Güney’in karşı çıktığını belirten Aslan, "Köksal Güney’in böyle bir şey yapması halinde ben sizinle beraber bu konunun üzerine giderim ve gereğinin yapılması için gerekli girişimleri yapar ve beraber bağırır çağırırız" şeklinde konuştu.

Yönetim Kurulu Üyesinin Trabzonspor’da maaşlı görev yapamayacağını belirten Aslan, "böyle bir şey olacaksa o zaman Köksal Güney’in yönetim kurulundaki görevinden istifa etmesi gerekir" dedi.

Transfer çalışmaları hakkında açıklamalarda bulunan Aslan, "yönetim kurulu tarafından aldığımız karar doğrultusunda transferde tek yetkili ismimiz Sportif Direktör Süleyman Hurma’dır. Bütün transfer görüşmelerini kendisi takip ediyor. Şu anda olmazsa olmaz transferimiz forvet mevkii. Bu bölgeye transfer yapacağız" ifade etti.

Waris’e iyi teklif yüksek para verilmesi halinde satılacağını vurgulayan Aslan, Mitroglou’nun şimdilik gündemlerinde olmadığını belirtti.

Listelerinde 2-3 forvet oyuncusu olduğunu belirten Aslan, "oyuncuların fiyatları çok yüksek. Biz bu konuda çok titiz davranıp transfer yapacağız" dedi.

Tuncay LAKOT / Haber 61

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler