Yağışta zarara uğrayan esnaflara çağrı!

Trabzon'da salı günü şiddetle yapan yağmur şehrin birçok bölgesinde enkaz yarattı.

Yağışta zarara uğrayan esnaflara çağrı!

HABER61.NET-HABER SERVİSİ- Trabzon'da salı günü şiddetle yapan yağmur şehrin birçok bölgesinde enkaz yarattı.

'Maddi hasar uğrayan kişilerin valilğe başvuru yapmları sonuçu gereken yardımın yapılacağını söyleyen Trabzon Belediye Başkanı Orhan fevzi Gümrükçüoğlu açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

'Bu baskın yağış daha çok Trabzon merkez bölgesinde idi. Yani doğuda havaalanı kısmından batıda beşirli kısmına kadar olan ve güneydede erdoğdu mahallesinden Atatürk köşküne kadar olan alanı kapsadı Verilere göre 1990 yılından beri en baskın en şiddetli yağışla karşılaştı şehrimiz. o dönem 75 metre kareye 75 metre küp yağış düştü. Hakikaten felaket boyutundaydı. Şimdiye kadar edindğğimiz tecrübeler dotyalamızda yer almıştır. Göreve başladığımızdan beri a-b planları olurşturduk ve hangi araçları hangi perdoneleri nere görevlendireceğimizi biliyorduk Toplam 360 personelle harekete ettik. Hep berabere sahaya intikal ettik ve gece boyunca tüm müracatlara yetişmeye gayret ettik.

VALİLİĞE BAŞ VURUN...!

02.00'dan sonra temizliklerin birçoğu tamamlamış tamamlayamadıklarımızı perdonel değişikliği yaparak tamamlamaya gayret ettik. Maddi kayıpların minimum ölçüde göstermiş olduğumuz gayret sonucu küçük hasasarlarla hallettik. Ama buna rağmen hasara uğrayan kişilerin valiliğe müracat etmesi sonucu gerekli yardım yapılacaktır'dedi.

BAHAR KURBAY

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler