Whatsapp'ta sesli arama özelliği

Whatsapp dünyanın en çok kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması olmaya devam ediyor. Geçtiğimiz zamanlarda whatsapp masaüstü uygulaması yapılmıştı.Gözler şimdi ise whatsapp uygulamasının sesli arama özelliği olmasından yana.Bir çok kullanıcı whatsapp'ta s

Whatsapp'ta sesli arama özelliği

Whatsapp dünyanın en çok kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması olmaya devam ediyor. Geçtiğimiz zamanlarda whatsapp masaüstü uygulaması yapılmıştı.Gözler şimdi ise whatsapp uygulamasının sesli arama özelliği olmasından yana.

Bir çok kullanıcı whatsapp'ta sesli arama özelliğinin olmasını istiyor. Whatsapp daha önce sesli arama için çalışmalarını sürdüğünü açıklamıştı. 2015 yılı içerisinde whatsapp sesli arama özelliği gelebilir. Resmi bir açıklama olmasada herkesin beklentisi sesli arama özelliğinin geleceğinden yana oluyor.

WhatsApp Messenger; akıllı telefonlar için geliştirilen, platformlar-arası çalışma özelliğine sahip bir mesajlaşma uygulamasıdır. Android, BlackBerry, iPhone, Windows Phone ve Nokia telefonlarıyla uyumlu olan uygulama, 3G ya da WiFi Internet bağlantısı aracılığıyla kullanıcıların birbirlerine resim, video, sesli ve yazılı mesaj göndermesini sağlar. Aynı adı taşıyan şirket, eski Yahoo! çalışanları olan Biran Acton ve Jan Koum tarafından ABD'de, California eyaletindeki Santa Clara kentinde kurulmuştur.

Kısa zamanda büyük bir popülariteye kavuşan WhatsApp Messenger üzerinden gerçekleşen iletişim trafiği Ağustos 2012'den Ocak 2013'e kadar %75 oranında artarak 2012 yılında toplamda %500'e ulaşmıştır. 500 milyona yakın kayıtlı kullanıcısı vardır.

Facebook tarafından 4 Milyar USD nakit para, 12 Milyar USD hisse senedi ve 3 Milyar USD sınırlandırılmış hisse senedi karşılığında satın alınmıştır.[1] Bu satın alma işleminin bazı kişisel hakları ve bilgi mahremeyetini savunan gruplar tarafından durdurulması istenmiştir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler