WhatsApp Google ile anlaştı - yeni düzenleme

Akıllı cep telefonu kullanıcılarının vazgeçilmez uygulamalarından olan WhatsApp Google ile anlaşarak bir yenilik getirdi. 900 milyondan fazla kullanıcısıyla dünyanın en aktif kullanılan çevrim içi mesajlaşma ağı WhatsApp, yeni bir yeniliğe imza attı.   Go

WhatsApp Google ile anlaştı - yeni düzenleme

Akıllı cep telefonu kullanıcılarının vazgeçilmez uygulamalarından olan WhatsApp Google ile anlaşarak bir yenilik getirdi.

900 milyondan fazla kullanıcısıyla dünyanın en aktif kullanılan çevrim içi mesajlaşma ağı WhatsApp, yeni bir yeniliğe imza attı.
 
Google’ın depolama servisi olan Google Drive’ın resmi blogu üzerinden yapılan duyuruda, WhatsApp’ın artık Google Drive’da yedeklenebileceği duyuruldu. Kullanıcılarına 15 GB’lık kullanılabilir alan sunan Google’ı WhatsApp kullanıcılarının aktif hale getirmesi için WhatsApp’ın ayalarından “Google Drive yedekleme” özelliğini açmaları gerekiyor
 
konuşmalarınızı yedeklerseniz, telefonunuzu kaybettiğinizde veya değiştirdiğinizde, bir başka telefona kurulum yaparken tüm eski konuşmalarınıza yeniden ulaşabilirsiniz.
 
WHATSAPP NEDİR?
 
İnternet üzerinden karşılıklı mesajlaşma ve dosya gönderebilme programı olan WhatsApp, GSM operatörlerine ödediğimiz kısa mesaj ücretlerini azaltmanın en güzel yollarından biri.  Geçtiğimiz yıllarda GSM operatörlerine 13.9 milyar dolarlık bir SMS geliri kaybı yaşatmış.
 
WhatsApp kullanabilmeniz için telefonunuzun internete bağlı olması gerektiğinden ya kablosuz ağa bağlanmanız ya da bir mobil internet paketi almış olmanız gerekiyor. WhatsApp kullanabilmeniz için mesajlaşacak arkadaşınızın da WhatsApp kullanması gerekiyor. Böylelikle sınırsız mesajlaşmak, resim, video ve ses kaydı göndermeniz mümkün.
 
Dünyanın neresinde olursanız olun internet bağlantınızın olduğu her yerden sevdiklerinizle mesajlaşmak, çektiğiniz fotoğrafları veya videoları gönderebilmek varken neden yapmayasınız?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler