Whatsapp Android Sürümü Güncellendi

Dünyanın en çok kullanılan anlık yazışma uygulamalarından Whatsapp'ın Android sürümü güncelleme aldı. 2.12.367 sürüm numarasına yükseltilen uygulama ile çeşitli yenilikler kullanıcıların beğenisine sunuldu. Android işletim sistemli cihazlar kullanımda ola

Whatsapp Android Sürümü Güncellendi

Dünyanın en çok kullanılan anlık yazışma uygulamalarından Whatsapp'ın Android sürümü güncelleme aldı. 2.12.367 sürüm numarasına yükseltilen uygulama ile çeşitli yenilikler kullanıcıların beğenisine sunuldu.

Android işletim sistemli cihazlar kullanımda olan Whatsapp uygulaması için yayınlanan güncelleme ile Yıldızlı Mesajlar seçeneği kullanılabilir oldu. Bu özellik ile yazışmalardaki önemli detayları üstüne basık tutarak yıldızlı olarak işaretleyebilirsiniz bu sayede uzun yazışmalardaki detaylara kolayca erişebilirsiniz.

Zengin link paylaşımı ise yazışma penceresinde paylaşılan linklere önizleme görseli ve kısa bilgiler ekliyor. Bunu isteğe bağlı olarak kullanabilirsiniz.  Son yenilik ise Android 6.0 Marshmallow sürümlü cihazlarda aktif olacak. Direct Share adı verilen bu özellik ile kişilerinizle çok daha hızlı paylaşım yapabileceksiniz.

Whatsapp'ın son sürümüne Google Play Store üzerinden erişebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem