Vural Trabzonspor için ne dedi?

Trabzonspor'da Mustafa Akçay'ın istifasıyla boşalan teknik direktörlük koltuğu için adı geçen Yılmaz Vural Haber61.net'e özel açıklamalarda bulundu.Akçay'ın istifasının hemen ardından bir şey söylemeyi doğru bulmadığını söyleyerek sözlerine başlayan tecrü

Vural Trabzonspor için ne dedi?

Trabzonspor'da Mustafa Akçay'ın istifasıyla boşalan teknik direktörlük koltuğu için adı geçen Yılmaz Vural Haber61.net'e özel açıklamalarda bulundu.

Akçay'ın istifasının hemen ardından bir şey söylemeyi doğru bulmadığını söyleyerek sözlerine başlayan tecrübeli teknik adam " Bu kadar senelik deneyimim gösteriyor ki bunlar böyle olmaz. Ben İstanbul'dayım telefonum herkeste var. Trabzonspor da benim daha önce çalıştırdığım bir takım." dedi.

Türkiye liginde 684 tane maç yönettiğini vurgulayan Vural Trabzonspor'da yarım kalan işleri olduğunu da sözlerine ekledi. Vural " Benden daha deneyimli bir antrenör yok. Yani tabi ki Trabzonspor'u çalıştıracak kadar bilgili görgülü deneyimliyim. Katkımızlarımız tabi ki olur. Seçecek olan ben değilim. Bu konuda teklif gelirse gerekeni yaparız. Trabzonspor benim içimde dert oldu. Ben orada çok başarılıyken yollandım. Hiç değilse yarım kalanları tamamlamış olurum." şeklinde konuştu.

Haber: Doğan Alayoğlu/ Haber61.net

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor