Volkan Şen: Trabzon'daki yıllarım kayıp!

Trabzonspor'un eski futbolcusu Volkan Şen Fenerbahçe'nin kulüp dergisinin Ekim sayısına özel açıklamalarda bulundu.    Dergide yer alan röportajdan ilgili bölümler şöyle:   'Trabzonspor'da geçen 2,5 yıl benim için büyük kayıptı'   "Açıkçası Trabzonspor’da

Volkan Şen: Trabzon'daki yıllarım kayıp!
Trabzonspor'un eski futbolcusu Volkan Şen Fenerbahçe'nin kulüp dergisinin Ekim sayısına özel açıklamalarda bulundu. 
 
Dergide yer alan röportajdan ilgili bölümler şöyle:
 
'Trabzonspor'da geçen 2,5 yıl benim için büyük kayıptı'
 
"Açıkçası Trabzonspor’da geçen 2,5 yıl benim için büyük bir kayıptı. Keşke Şenol Hoca’ya “Hazırım” demeseydim de biraz daha bekleseydim."
 
'Fenerbahçe'ye geç geldim'
 
"Fenerbahçe’ye geç transfer oldum, çünkü Bursaspor’da şampiyonluk yaşadığım dönemde de bir transfer konuşması oldu ama o dönem için gerçekleşmedi. Bu sezon başında yine böyle bir teklif gelince de, Fenerbahçe’ye geldim. Çünkü bu kulübün formasını giymeyi çok istiyordum. Hayalimi gerçekleştiriyorum.Bu sezon çok güzel bir kadro kuruldu ve ben de bu kadronun parçası olmaktan dolayı çok mutluyum. Tabii buraya oturmaya değil, oynamaya geldim. Hedefim; sadece Fenerbahçe’nin başarısına odaklanıp, Fenerbahçe’de çok iyi işlere imza atmak. Fenerbahçe camiası tarafından güzel bir şekilde anılmak istiyorum. İnşallah burada çok ama çok başarılı olup, uzun yıllar Fenerbahçe’ye hizmet ederim. Yine her futbolcunun hayali olduğu gibi sarı lacivertli forma altında aktif futbolculuk yaşantımı noktalamak istiyorum."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor