Volkan Demirel'e 3 yıl hapis istemi!

 Hayvanseverler, Galatasaray’ın ‘Pitbull’ lakaplı futbolcusu Melo için “Belediye gereksiz sokak köpeklerini zehirlesin” diyen Volkan Demirel’den şikayetçi olduHayvanları Çaresizlik ve İlgisizlikten Koruma Derneği, İstanbul Anadolu Yakası Cumhuriyet Başsav

Volkan Demirel'e 3 yıl hapis istemi!

 

    Hayvanseverler, Galatasaray’ın ‘Pitbull’ lakaplı futbolcusu Melo için “Belediye gereksiz sokak köpeklerini zehirlesin” diyen Volkan Demirel’den şikayetçi oldu

    Hayvanları Çaresizlik ve İlgisizlikten Koruma Derneği, İstanbul Anadolu Yakası Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundu. Hayvanseverler, Volkan Demirel’in ‘3 yıla kadar hapis cezasına çarptırılmasını talep etti.

    Suç duyurusu sonrası, Cumhuriyet Savcılığı Volkan’ın ifadesinin alınması talebiyle Emniyet Müdürlüğü’ne talimat yazdı. Volkan’ın ifadesine göre savcının dava açıp açmayacağı belli olacak. Dilekçede Volkan’ın sadece sokak köpeklerine değil, hayvanları seven kitleye de hakaret ettiği belirtilerek, “Volkan, halkı kin ve düşmanlığa tahrik etmiştir. Halkı aşağılamıştır” denildi.

    HABERE YORUM KAT
    Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
    Önceki ve Sonraki Haberler